субота, 15 жовтня 2022 07:27

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі ‒ гарні новини з фронту від Генштабу

ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі ‒ гарні новини з фронту від Генштабу
Силам оборони на Донбасі вдалося успішно відбити атаки противника в Донецькій області. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом минулої доби у районі населеного пункту Бердянськ на Запоріжжі Збройні сили України знищили чотири ворожі комплекси С-300.

Підтверджено також знищення особового складу та техніки противника за попередні дні у Запорізькій області, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 15 жовтня.

"У результаті ефективних дій Сил оборони в районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори та Токмак уражено майже 100 окупантів. Серед них понад 25 щойно мобілізованих", – додали у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен другий поранений на фронті росіянин приречений на смерть ‒ Генштаб

Силам оборони на Донбасі вдалося успішно відбити атаки противника в Донецькій області. Зокрема, у районах населених пунктів Берестове, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Іванград, Спірне, Невельське, Мар'їнка, Білогорівка, Терни, Новомихайлівка та Красногорівка.

"Протягом минулої доби українська авіація завдала майже 30 ударів. Підтверджено ураження 25 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили дев'ять безпілотників", – звітує Генштаб.

Ракетні війська й артилерія за добу уразили чотири пункти управління, 15 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 12 складів із боєприпасами, одну артилерійську установку та 20 інших важливих цілей.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 14 жовтня становлять 64,3 тис. осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 500 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському й Бахмутському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі ‒ гарні новини з фронту від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі