середа, 10 квітня 2019 18:21

Правоохоронці посилили патрулювання Розсошенців

Правоохоронці посилили патрулювання Розсошенців
Полтавська поліція перейшла на посилене патрулювання. Фото: pl.npu.gov.ua

Поліцейські посилили патрулювання в Розсошенцях Полтавського району та всіх районах міста.

Про це "Газеті" розповів речник управління поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Увечері 9 квітня керівник полтавської поліції Олександр Терела провів цільовий інструктаж для працівників територіальних підрозділів міста, патрульних поліцейських, кінологів, спецпризначенців і нацгвардійців. Їх залучили до патрулювання за основними маршрутами.

"Це превентивна робота поліції, щоб люди почувалися в безпеці. Це планова робота поліції щодо попередження вуличної злочинності. Заходи триватимуть до особливого розпорядження. Побачимо, який буде результат. Такі заходи проводять з урахуванням ситуації в кожному населеному пункті. Наприклад, останнім часом у Полтаві зросла кількість вуличних злочинів. Підпали автівок, розбійний напад. Злочини розкриті, особи затримані. Діти не приходили додому - поліцейські їх розшукали і повернули", - розповів Юрій Сулаєв.

Маршрути патрулювання охоплюють село Розсошенці Полтавського району, а також Шевченківський, Київський та Подільський райони міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погодили міський маршрут на Щербані

Особливу увагу приділять забезпеченню публічного порядку, виявленню фактів незаконного обігу зброї та боєприпасів, а також вуличній злочинності. Зокрема, йдеться про грабежі, умисне пошкодження майна. Перевірятимуть дотримання законодавства про правовий статус іноземців в Україні - в рамках профілактичних заходів "Мігрант".

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці посилили патрулювання Розсошенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають