неділя, 29 вересня 2019 21:54

Тридцятирічний Вадим загинув у Польщі

Тридцятирічний Вадим загинув у Польщі
Вадим рік тому. ФОТО із соціальної мережі "Фейсбук"

Ще 19 вересня в сім'ї Петраченків, жетелів міста Немирова, сталося горе. Голова сімейства, будучи на заробітках в сусідній країні, загинув внаслідок ураження струмом. Тіло й досі знаходиться там.
"Це просто шок. Вдома на Вадима чекали 9-річна донечка та кохана дружина на восьмому місяці вагітності. Вони дні до зустрічі рахували, – розповіла близька подруга дружини загиблого Наталія КРИВОНОС, 32 роки. – Подружжя мріяло про власне житло, тому він і поїхав ще на початку травня в Польщу. Маша, наче щось відчувала, не хотіла його пускати. Часто після їхніх розмов по телефону вона була стурбована, що він не встигне на пологи. Як їй це пережити? Та ще й із перевезенням проблеми. Вже пройшло півтори неділі, а його ще не привезли."
Вадиму Петраченку 14 липня виповнилося лише тридцять. Наразі вирішенням питання щодо перевезення тіла загиблого додому займається рідна сестра. Як це відбуватиметься, ніхто дати відповідь не може. З її слів відомо, що, скоріше за все, це здійснюватиметься за власний кошт. Лише від кордону до Немирова перевезення обійдеться не менше восьми тисяч гривень, зазначила вона.
Кошти на перевезення тіла загиблого й на поховання можна переказувати на особовий рахунок Петраченко Марії Леонідівни: 5168 7573 9490 8992.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок ДТП декілька автівок злетіли з дороги

Протягом 2018 року і в першому півріччі 2019 року на території Польщі померли своєю смертю або загинули 794 громадянина України.

Зараз ви читаєте новину «Тридцятирічний Вадим загинув у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають