пʼятниця, 20 вересня 2019 13:35

Попрощалися із 7-річним Артемом Могилою, який помер від раку
3

Артем Могила помер від раку крові
Фото: Ярослава Фоніна
На прощання з ним зібралося близько 100 чоловік
Попрощатися прийшли рідні і друзі

20 вересня в Розсошенцях під Полтавою попрощалися з Артемом Могилою. Хлопець помер від раку у 7 років.

Журналіст "Газети" побував на прощанні.

Зійшлися близько сотні родичів, близьких, вчителів, друзів і волонтерів.

"Хлопчик був веселий, світлою дитиною. Пішов у перший клас цього року. Правда, займався індивідуально. Усе у нього налагоджувалося, і тут таке..." - зауважила родичка Артема, яка не захотіла називатися.

Прощання розпочалося об 11:00. У дворі будинку, де жив Артем, облаштували столи, накрили їх коричневою скатертиною. Там поставили вази для квітів, у центрі столу - фото Артема. На знімку він усміхається, одягнув величезні навушники. Збоку фото - чорна стрічка.

Перед столом - труна зі світло-коричневого дерева. Навпроти - лавки, одразу під стіною будинку. Там сиділи родичі та батьки Артема. Всі схлипували й витирали очі. Жінки в чорних хустках. Після прощання труну повезли на кладовище, одразу під Розсошенцями.

За словами родичів, дитину мали поховати давно, проте тіло довго не дозволяли вивозити з Італії, де Артем перебував на лікуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра попрощаються з Артемом Могилою

Артем хворів на рак з 2015-го. Помер 12 вересня 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися із 7-річним Артемом Могилою, який помер від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають