середа, 10 квітня 2019 12:15

Погодили міський маршрут на Щербані

Погодили міський маршрут на Щербані
Новий міський маршрут пустять через Щербані. Фото: yarnews.net

Полтавська райдержадміністрація погодила новий автобусний маршрут до Щербанів по вул. Біліченка і Щербанівський шлях.

Про це "Газеті" розповів Анатолій Вертелецький, депутат Щербанівської ОТГ.

"Міська влада і Щербанівський виконком нарешті погодили новий автобусний маршрут", - сказав Вертелецький.

В січні на сайті Полтавської міської ради з'явилася петиція про громадський транспорт до Щербанів. Зареєстрована під №293. Створив її житель мікрорайону "Радгосп Шевченка" в Щербанях Володимир Пасічко. Звернувся до мешканців вул. Кагамлика, Віктора Андрієвського, Геннадія Біліченка та Сергія Параджанова з проханням підтримати його ініціативу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили першу трасу в Україні, яка має 28 років гарантії

"Багато людей, які живуть у цих мікрорайонах, змушені користуватися приміським транспортом. Географічно вони перебувають у Полтаві. Щоб потрапити в місто на роботу, довезти дітей до школи чи дитсадка, змушені йти по півкілометра й більше до зупинки. Роблять по декілька пересадок. Новий міський маршрут наблизить зупинки до житлових будинків, дозволить без пересадок виїхати та рухатися основним маршрутом міста", – казав Володимир Пасічко.

Мешканці мікрорайону "Радгоспний" села Щербані 1,5 км ідуть до міської зупинки "Завод медичного скла". Звідси удвічі дешевший проїзд до центру Полтави — 4 грн. Сільські перевізники просять 8 грн.

Зараз ви читаєте новину «Погодили міський маршрут на Щербані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають