вівторок, 25 червня 2013 18:12

Вилікувати глисти у дітей можна без жодної хімії

Вилікувати глисти у дітей можна без жодної хімії

-У мого трирічного синочка пропав апетит, погано спав уночі. Педіатр припустила, що у нього глисти. Хочу позбавити дитину від паразитів без жодної хімії. Знайома порадила подавати фітопрепарати компанії Choice. Як тільки почала давати, у дитини покращився апетит, - каже Ірина Микитишин зі Львова.

За даними Міністерства охорони здоров"я України 96 відсотків населення світу є носіями різних видів паразитів — від найдрібніших, яких видно лише через мікроскоп, до солітерів довжиною 10 та більше метрів. Паразити розмножують з дуже великою швидкістю. У навколишнє середовище викидають сотні тисяч яєць. Вони дуже стійкі до навколишніх чинників — високої та низької температури. Мікроскопічні яйця населяють атмосферу. Вони підіймаються у повітря, розносять вітром, прилипають до предметів, потрапляють в їжу. Тому жодна людина не може бути застрахована від зараження паразитами.

У людському організмі є порожнини, наприклад, кишківник, які заселені різними організмами. Є корисні мікроорганізми, які формують здорову мікрофлору організму. Наприклад, завдяки кишковій паличці у кишківнику виробляються вітаміни, йде травлення клітковини, виробляються речовини, що укріпляють імунну систему організму. Такі корисні мікроорганізми називаються сапрофітами. Але є й шкідливі мікроорганізми, які викликають ряд захворювань. Ці організми називаються паразитами.

Науковці переконують, ні одна людина не застрахована від паразитів. До них схильні, як діти, так і дорослі. Тому треба вміти їх правильно виводити з організму.

На всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар 2011 року" в номінації "Виробництво дієтичних добавок" перемогу здобув товар "Антипаразитарна програма" для очищення організму від паразитів компанії Чойс. Позаду залишилися всі українські виробники дієтичних добавок, у тому числі відомі широкому загалу.

Українські лікарі розробили антипаразитну програму очищення організму для дітей від 3 до 12 років. Розрахували всі дози фітопрепаратів згідно віку дитини. Продукт повністю натуральний. Програма розрахована на три місяці для дітей віком 3-7 років і на два місяці від дітей 8-12 років. Фітопрепарати розроблялися під керівництвом відомого академіка Лапшина.

Фітокомплекси компанії СНОIСЕ (Чойс) поряд з профілактичними володіють рядом чудодійними лікувальними властивостями. Вони складаються з великої кількості лікувальних трав та рослин. Тому вони мають суттєвий лікувальний ефект. Тисячі людей у тому переконалися, коли приймали їх. Багатьох людей препарати Чойс врятували від операції, а також від смерті. Вчені доводять, що приймаючи фітокомплекси СНОIСЕ, ми понижуємо ризик онкозахворювань, серцево-судинних та інших хворіб, що в майбутньому могли би призвести до передчасної смерті.

Також працівники компанії Чойс розробили новинку — натуральну органічну косметику White Mandarin (Білий Мандарин). Вона складається лише з натуральних компонентів.

Зараз ви читаєте новину «Вилікувати глисти у дітей можна без жодної хімії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі