четвер, 17 листопада 2016 12:00

У Львові відкрили новий розважальний комплекс для дітей
5

 

11 листопада у Львові відкрили розважальний комплекс української мережі парків розваг "Дитяча Планета". Він розташований на вул. Газовій, 30А, поблизу торгового центру "Форум Львів" у центрі міста. Це - 11 парк мережі в Україні та другий у Львові. Перша "Дитяча планета" кілька років працює на вул. Стрийській, 202.

Святкування відкриття тривало три дні. Спричинило ажіотаж. У перші дні до закладу потрапили тисячі дітей із батьками.

 

За традицією стрічку перед входом перерізали засновники мережі "Дитяча Планета" Тетяна Боровик і Анатолій Чабан разом зі співвласником Олегом Баляшем. Першу сотню маленьких відвідувачів чекали солодощі та величезний торт у вигляді карти України.

Усіх присутніх розважав танцювальний колектив "Медлін" і музичний гурт "Дзідзьо".

На двох поверхах "Дитячої Планети" - десятки тематичних та ігрових зон. Є тарзанка, лазанки, пісочниця з різнокольоровими кульками, зона ігрових приставок, батути, ігрові автомати.

- Продумано добре. Можна чудово провести час не лише дітям, а й батькам, - каже львів'янин 38-річний Максим Петришин. Прийшов на відкриття з сином 9-річним Данилом. - Дітей можна залишити на професійну няню, а самим пообідати у ресторані. Величезна територія, багато атракцій. Можна розважатися весь день. Син у захваті від батутів і тарзанки.

У "Дитячій Планеті" пропонують відсвяткувати день народження в тематичних кімнатах у різних стилях.

- Я мріяла відсвяткувати день народження саме тут, - каже 12-річна Софія Костик. - Запросила в "Кімнату принцеси" друзів. Сподобалися дитячі фруктові коктейлі та солодощі. Нас розважали пірати, поні. А клоуни показували фокуси та шоу бульбашок.

 

Усіх іменинників вітають ведучі зі сцени. Дітям дарують спеціальну медаль іменника та коштовні подарунки. Сцену у львівському парку встановили за бажаннями клієнтів.
На першому поверсі закладу працює велика кухня. У меню пропонують півсотні страв для дорослих і дітей.

- У розважальному парку застосували сучасні технології - фільтрування повітря й санітарні лампи, які знищують бактерії. Такі є у європейських клініках. Меблі зроблені з екологічно чистих матеріалів - фанери з французьким покриттям, - каже засновник мережі "Дитяча Планета" Анатолій Чабан.

 

Вхід у парк дозволено у змінному взутті чи шкарпетках. Для малят із дитбудинків відвідини будуть безкоштовні. А для дітей учасників АТО - знижка 50%.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили новий розважальний комплекс для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі