субота, 25 травня 2024 16:48

Які меблі купити для смарт-квартири: поради експертів

Автор: taburetka.ua
  Трансформери - це інноваційні меблі, які можуть змінювати свою форму або функціональне призначення, адаптуючись під потреби користувачів
Трансформери - це інноваційні меблі, які можуть змінювати свою форму або функціональне призначення, адаптуючись під потреби користувачів

В останнє десятиліття в Україні спостерігається стрімке зростання популярності смарт-квартир. Це пов'язано з низкою факторів, серед яких доступні ціни, економія простору, мобільність та практичність. Смарт-квартири мають площу від 15 до 30 квадратних метрів. Такий варіант житла чудово підходить для молодих людей, сімей, що починають життя разом, або холостяків, що цінують мінімалізм.

Незважаючи на компактні розміри, смарт-квартира може бути продумано і дуже затишною. Завдяки сучасним дизайнерським рішенням та багатофункціональним меблям житло із площею 30 м2 не поступатиметься функціональності стандартному плануванню.

Однак меблювання смарт-квартири викликає певні труднощі. Які саме та як їх уникнути - розглянемо у статті.

З якими проблемами найчастіше стикаються при меблюванні смарт-квартири

● Нестача місця для зберігання: саме тому варто попіклуватися про компактні меблі-органайзери, на кшталт стелажів, пеналів, дводверних шаф-купе.

● Необхідність у багатофункціональності: вам потрібні меблі, які виконують декілька функцій відразу. Наприклад, диван може розкладатися в ліжко, а стіл може ховатися в нішу.

● Візуальне збільшення простору: дуже важливо не перевантажувати квартиру великою кількістю меблів та інших речей. Також рекомендуємо використовувати світлу колірну гаму для стін, стелі і підлоги.

Автор: taburetka.ua
  Незважаючи на компактні розміри, смарт-квартира може бути продумано і дуже затишною
Незважаючи на компактні розміри, смарт-квартира може бути продумано і дуже затишною

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вішалка для одягу: посібник із вибору

Меблі-трансформери - ідеальне рішення для смарт-квартири

Трансформери - це інноваційні меблі, які можуть змінювати свою форму або функціональне призначення, адаптуючись під потреби користувачів. Вони є чудовим вибором для смарт-квартири, оскільки економлять простір і виконують декілька функцій одночасно.

На які варіанти варто звернути увагу

● Дивани-трансформери: можуть розкладатися в ліжко або перетворюватися на обідній стіл. Підходять для квартир, де немає місця для окремої спальні.

● Ліжка-трансформери: мають особливу конструкцію, що дозволяє сховати ліжко в нішу, в денний час доби.

● Столи-трансформери: можуть розкладатися або міняти свою форму. Наприклад, невеликий журнальний столик за потреби змінює габарити і стає зручним місцем для сімейної вечері.

● Дитячі меблі-трансформери: ростуть разом з дитиною і заощаджують ваш бюджет не один рік. Дитячі колиски, столики зі стільчиками, пуфи - всі вироби змінюють габарити і адаптуються під особливості дитини.

● Розкладні меблі: класичний варіант для економії місця. Диван розкладний або крісло організують спальне місце там, де класичне ліжко не розташується.

Де купити диван-трансформер

Існує багато місць, де можна купити диван. Але найбільш раціональним рішенням стане інтернет-магазин TABURETKA.UA. На цьому сайті представлений широкий вибір диванів-трансформерів від різних виробників за доступними цінами.

Пам'ятайте, що при виборі меблів для смарт-квартири важливо враховувати ваші потреби, стиль та бюджет. Не бійтеся експериментувати з різними типами меблів, щоб знайти те, що підходить саме вам.

Автор: taburetka.ua
  Найбільш раціональним рішенням, де купити диван, стане інтернет-магазин TABURETKA.UA
Найбільш раціональним рішенням, де купити диван, стане інтернет-магазин TABURETKA.UA

Уявіть собі: ви повертаєтеся додому після довгого дня, скидаєте взуття і падаєте в обійми м'якого, пухнастого крісла, яке підлаштовується під кожен вигин вашого тіла. Це не мрія, а реальність завдяки дивовижному винаходу під назвою "крісло-мішок". Ці безкаркасні меблі завоювали серця людей по всьому світу завдяки своїй зручності,універсальності та стильному дизайну. Але де ж саме можна використовувати це ноу-хау комфорту?

Світ крісел-мішків цікавий та різноманітний. Асортимент дизайнів вражає з першого погляду

Зараз ви читаєте новину «Які меблі купити для смарт-квартири: поради експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі