неділя, 13 серпня 2023 23:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Жодного злочину Росії не залишимо без відповіді" – Зеленський згадав про обстріл Херсонщини

"Жодного злочину Росії не залишимо без відповіді" – Зеленський згадав про обстріл Херсонщини
Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл Херсонщини. Фото: ОП

Україна відповість і вже відповідає на жорстокі злочини Російської Федерації.

Російський терор не залишиться не покараним. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час чергового вечірнього звернення, згадуючи черговий обстріл Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "23 дні життя. Не пробачимо" – на Херсонщині оголосять день жалоби за загиблими від рук росіян

"Кожен знищений окупант, усі одиниці спаленої російської техніки, вогонь замість їхніх штабів і складів, дуже красномовне задимлення на Кримському мосту й не тільки – усе це свідчення того, що ми жодного злочину Росії не залишимо без відповіді. І кожен наш воїн, який дає Україні результат на передовій – на всій протяжності фронту від Харківщини до Херсонщини, – кожен наш воїн має змогу повернути Україні справедливість", – сказав Зеленський.

Президент згадав про щоденні жертви від рук російських терористів серед мирного населення

"Лише від початку цієї доби і до шостої вечора вже 17 повідомлень про обстріли лише в Херсонській області. А ще – Миколаївщина, Запоріжжя, Донбас, Харківщина, прикордоння з Росією в районах північного сходу", – зазначив він.

13 серпня росіяни обстріляли з артилерії населені пункти на Херсонщині, загинули семеро людей, девʼятеро отримали поранення. Серед загиблих є діти.

Ворог масовано вдарив по Станіславській громаді близько 10:00. Російські терористи обстріляли магазин у Комишанах, у Золотій Балці пошкодили житлові будинки.

Зараз ви читаєте новину «"Жодного злочину Росії не залишимо без відповіді" – Зеленський згадав про обстріл Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі