середа, 21 лютого 2024 19:29

Зеленський зустрівся із фракцією. Арахамія спростував конспірологію

Зеленський зустрівся із фракцією. Арахамія спростував конспірологію
Президент говорив із нардепами про посилення напрямків роботи, зі слів Давида Арахамії. Фото: sluga-narodu.com

Президент Володимир Зеленський зустрівся із народними депутатами з фракції "Слуга народу".

Про це повідомив голова фракції Давид Арахамія.

"Хочу наперед спростувати усі конспірологічні теорії. Вона (зустріч. - Gazeta.ua) була запланована ще наприкінці минулого року, але графік президента дозволив провести її лише зараз", - заявив нардеп.

"Розуміємо, що вона привернула багато уваги ЗМІ, так як це перше зібрання в широкому форматі від початку повномасштабного вторгнення", - сказав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До закону про мобілізацію нардепи написали вже понад 2500 правок. Що кажуть у Раді

Зі слів голови фракції, мета зустрічі - "синхронізація усіх наших зусиль і посилення окремих напрямків роботи".

"В цьому немає нічого нового, такі стратегічні сесії ми проводили щороку і до повномасштабного вторгнення. Це нормальна практика для всіх великих команд", - заявив нардеп.

"Говорили про найголовніше для нашої перемоги - фронт, економіку, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві. І, відповідно, про завдання для парламенту і депутатів за цими напрямками. Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями. Будемо тримати цей темп до перемоги. Дякуємо президенту за зустріч і повертаємося до своєї роботи", - сказав Арахамія.

Вчора ЗМІ повідомили, що Зеленський скличе першу за час повномасштабної війни зустріч із фракцією "Слуга народу". Фракція ще з минулого року просила про таку зустріч, але у президента не знаходилось на це часу, розповіли ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зустрівся із фракцією. Арахамія спростував конспірологію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі