вівторок, 20 лютого 2024 20:17

Зеленський вперше за два роки збирає фракцію "Слуги народу"

Зеленський вперше за два роки збирає фракцію "Слуги народу"
Президент Володимир Зеленський збере фракцію. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський скличе першу за час повномасштабної війни зустріч з депутатами парламентської фракції "Слуга народу".

Зустріч відбудеться 21 лютого. Про це у вівторок повідомили ЗМІ.

"На зустрічі планують поговорити загалом про ситуацію в країні. Визначеної теми немає", - написала "Українська правда" з посиланням на джерела у фракції.

За даними джерела, фракція ще з минулого року просила про таку зустріч, але у Зеленського не знаходилось на це часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен третій народний депутат за повномасштабну війну купив собі автомобіль

"Депутати у фракційному чаті голосують за запитання, які поставити президенту. Ті 10, які наберуть найбільше голосів, будуть озвучені Зеленському", - повідомила УП.

Про те, що Зеленський вирішив 21 лютого скликати на зустріч народних депутатів від "Слуги народу", повідомили також "Суспільне".

Минулого місяця народному депутату від партії "Слуга народу" Олександру Маріковському повідомили про підозру у недостовірному декларуванні криптовалюти на понад 24 млн грн.

Торік у листопаді повідомили про підозру нардепу від СН Андрію Одарченку, який з повідомлень ЗМІ намагався підкупити голову Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафу Найєма.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський вперше за два роки збирає фракцію "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі