понеділок, 05 лютого 2024 00:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський вперше прокоментував можливу відставку Залужного

Зеленський вперше прокоментував можливу відставку Залужного
Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливу відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський розмірковує про зміну низки керівних осіб у країні.

Але чи це стосується головнокомандувача Збройними силами України Валерія Залужного він не уточнив, повідомив президент в інтерв'ю каналу Rai1.

"Безумовно, необхідне перезавантаження, новий початок. Коли ми говоримо про це, я маю на увазі заміну низки державних лідерів, а не лише в одному секторі, наприклад, військовому", - зазначив він.

Це питання для всієї керівної групи, яка управляє великою і складною машиною країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білому домі прокоментували чутки про звільнення Залужного

"Якщо ми хочемо перемогти, ми всі повинні рухатися в одному напрямку. Ми не можемо зневірятися, опускати руки. Ми повинні мати правильну, позитивну енергію, незважаючи на негативні настрої, які можуть охопити нас у певні моменти", - додав глава держави.

Негатив потрібно залишати вдома. Необхідно думати про тих, хто був змушений бігти за кордон, про тих, хто воює в окопах, про тих, хто працює 24 години на добу в три зміни на заводах, які виробляють боєприпаси, зазначив Зеленський.

"Ми повинні мати потрібну енергію для них. Ми не можемо допустити відречення. Тому, коли я говорю про перезавантаження, про заміну, я маю на увазі щось серйозне, що стосується не однієї людини, а керівництва країни", - сказав президент України.

Ввечері 29 січня відразу кілька джерел повідомили про нібито звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

У Міністерстві оборони спростували цю інформацію.

Пізніше прессекретар президента Сергій Никифоров повідомив, що Залужного не звільняли.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський вперше прокоментував можливу відставку Залужного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі