середа, 31 травня 2023 12:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський та Путін зібралися до Ердогана з візитом

Зеленський та Путін зібралися до Ердогана з візитом
Президент України Володимир Зеленський планує відвідати із візитом Туреччину. Фото: eastnews.ua

Після інавгурації Реджепа Таїпа Ердогана з окремим спеціальним візитом до Туреччини приїде президент Росії Володимир Путін. Президент України Володимир Зеленський планує відвідати Анкару після російського диктатора.

Їхні поїздки відбудуться в різний час, пише турецька газета Hürriyet із посиланням на власні джерела.

"На інавгурацію Ердогана у суботу, 3 червня, планують приїхати чимало лідерів іноземних держав. Після Путіна до Туреччини приїде президент України", – заявив представник газети в Анкарі Ханде Фірат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турецька валюта обвалилася після перемоги Ердогана на виборах

Основними темами переговорів Ердогана як із Путіним, так і з Зеленським, імовірно, будуть питання щодо роботи зернового коридору та війни в Україні.

Туреччина не запроваджуватиме санкції проти Російської Федерації. Відмова від обмежувальних заходів щодо Кремля та "добрі стосунки" з російським диктатором Володимиром Путіним дозволяють Анкарі виступати посередником між Росією та Україною, заявив президент Туреччини під час мітингу у провінції Сівас.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський та Путін зібралися до Ердогана з візитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі