четвер, 19 січня 2012 16:02

Заєць про Януковича та Азарова: "Торгонули територією і виявились лохами"

Заєць про Януковича та Азарова: "Торгонули територією і виявились лохами"

Поглядаючи з сьогодення у минуле, можна зробити висновок, що влада президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколи Азарова виявилась у газових переговорах з Росією недалекоглядною.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від "Нашої України - Народної самооборони", перший заступник голови Української народної партії (УНП) Іван Заєць.

"Янукович та уряд Азарова торгонули територією, але вони не одержали жодної знижки ціни на газ - ні на один цент", - заявив Заєць.

Він пояснив, що нова газова ціна була розщеплена - частину треба було заплатити готовими грошима зараз, а частину відклали і перенесли на державний борг України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп: Для Росії стоїть питання руба - поглинути Україну

"Українській владі не вдалось нормалізувати газові відносини через те, що вона не врахувала природи російських колег. Донецькі хлопці виявились просто лохами", - наголосив нардеп.

Політик переконаний, що на пільги з боку Російської Федерації для України годі сподіватись.

"Які б поступки не робила українська влада, вона не доб'ється покращення відносин з Росією, тому що російська політика спрямована на поглинення України", - пояснив Заєць.

Зараз ви читаєте новину «Заєць про Януковича та Азарова: "Торгонули територією і виявились лохами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі