середа, 13 липня 2011 12:11

Захист Тимошенко хоче зустрітися у суді з Азаровим

Захист Тимошенко хоче зустрітися у суді з Азаровим

Захист Юлії Тимошенко попросить суд спрямувати "газову справу" на додаткове розслідування.

Про це в інтерв'ю Лігабізнесінформ розповів захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

За його словами, десять днів, які він був відсутній на судовому процесі, він "провів за збором доказів, причому не тільки за кордоном, але і в Україні".

"Мені здається, ми зібрали додатково до того, що є в матеріалах справи, досить цікаві факти", - сказав Власенко.

За його словами захист планує заявити клопотання, зокрема, про допит свідків, про приєднання до матеріалів справи документів, які є у захисту, про повернення справи на дорозслідування з метою проведення очних ставок.

Зокрема, Власенко вимагатиме допиту колишнього першого заступника голови "Нафтогазу України" Ігоря Діденка.

"Що зробила прокуратура? Вона взяла протокол допиту Діденко з іншої справи (причому датований датою до порушення справи проти Тимошенко), просто підшила до матеріалів і сказала: "Все, Діденко допитаний", - заявив він.

"Навіть якщо Діденко підтвердить хоча б один з пунктів, які викладені в протоколі його допиту в рамках іншої справи, то доведеться як мінімум проводити очну ставку між Діденком і Ющенком, який говорить інші речі", - зазначив Власенко.

"Так само необхідно проводити очну ставку між Тимошенко і Ющенком, і між Тимошенко і Азаровим, який також був допитаний у цій справі як свідок", - заявив він.

За словами "бютівця", "складається враження, що кримінальна справа взагалі не розслідувалася".

"Прокуратура просто згребла якісь документи, які так чи інакше відносяться до переговорів з Росією наприкінці 2008 - початку 2009 років, у теки розклала, назвала це матеріалами кримінальної справи", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко хоче зустрітися у суді з Азаровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі