понеділок, 07 липня 2014 11:30

За звільнення намету на Майдані пропонують 10-15 тисяч доларів - сотник

За звільнення намету на Майдані пропонують 10-15 тисяч доларів - сотник
Twitter

Мітингувальники не збираються залишати Майдан Незалежності у Києві.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів сотник Майдану Микола Бондар.

"Третю сотню купили. Їм пообіцяли оренду на десять років в історичній будівлі. За звільнення одного намету на Майдані пропонують від 10 до 15 тисяч доларів. Ми не збираємось звільнити центр міста, бо маємо претензії до силовиків, зокрема, до Авакова і до президента", - розповів він.

Він розповів, що перестрілка на Майдані - це спроба його дискредитації, щоб мітингувальники розійшлися.

"Це спроба дискредитації Майдану. Сутичка почалася з того, що людей витягували з наметів. Бо їм заважають намети і мітингувальники на Майдані. Також шукали іноземців. Поранення в майданівців різні - це в ногу, руку, грудну клітку. Не всі поранення, пов'язані з вогнепальною зброєю. Є розсічення ножем. Двоє з поранених залишилися на Майдані. Серед постраждалих є люди з Центральної, Південної і двоє з Західної України", - розповів Бондар.

Нагадаємо, в ніч з неділі на понеділок на Майдані Незалежності в Києві стався інцидент зі стріляниною. У результаті конфлікту з травматичної зброї поранено чотири людини з самооборони Майдану. Відзначимо, що раніше журналіст Павло Шеремет повідомляв про трьох загиблих в результаті зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «За звільнення намету на Майдані пропонують 10-15 тисяч доларів - сотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі