неділя, 15 грудня 2013 12:30

"Все зло йде від українських націоналістів і політиків-екстремістів" - Чечетов

"Все зло йде від українських націоналістів і політиків-екстремістів" - Чечетов
Чечетов закликав за стіл переговорів і згадав Столипіна. Фото: lenta-ua.net

Михайло Чечетов, заступник голови фракції регіонів у ВР, закликає сісти за стіл переговорів та покінчити з політичною кризою до Нового року.. Про це він заявив на мітингу в Мариїнському парку, передає кореспондент Gazeta.ua.

Чечетов просить сісти за стіл переговорів, оскільки вся Україна просить стабільності.

"Ніхто не хоче розбрату, протистояння. Люди хочуть миру, але, на жаль, все зло йде зверху від українських націоналістів і політиків-екстремістів, які хочуть розколоти Україну та проводити свою брудну політику. Сьогодні прості люди зі сходу та заходу України просять цих політиків про одне: дати народу до Нового року один великий подарунок — покласти під ялинку подарунок миру, спокою та стабільності в країні. Ми зі своєї сторони зробимо все можливе, щоб такий подарунок народ отримав", - каже він.

"Хочу сказати одну цитату прем'єр-міністра, який похований в Україні, Петра Столипіна. Він сказав приблизно так — їм, лідерам опозиції, потрібні велики потрясіння, а народу потрібна велика та процвітаюча, вільна, демократична, а головне — щаслива європейська Україна", - сказав Михайло Чечетов.

В Мариїнському парку зараз на провладному мітингу присутні близько 40 тисяч людей.

Зараз ви читаєте новину «"Все зло йде від українських націоналістів і політиків-екстремістів" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі