середа, 05 грудня 2012 13:46

Волонтерство не розвинено через проплачені мітинги - ЧЕСНО

Волонтерство не розвинено через проплачені мітинги - ЧЕСНО
Фото: gorlovka-pravda.dn.ua

За рік рух ЧЕСНО створив 40 координаційних рад по Україні.

Про це під час підсумкового форуму сказав координатор руху із Дніпропетровська Валентин Краснопьоров.

"Наш рух було створено на горизонтальній основі, ми відійшли від вертикальної командної системи. Спілкування між координаторами різних областей і Києва відбувалося на одному рівні. В Україні мало організацій, які б діяли на подібних засадах. Також, в основу нашого руху ми поклали принцип волонтерства, хоча принцип волонтерства не розвинений, через всі ці проплачені мітинги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов пропонує звільняти депутатів, якщо ті три рази не проголосують

Він зазначив, що під час діяльності руху, координатори неодноразово стикалися із проблемами, зокрема із нечесними людьми, які вимагали в організації гроші: "На Сході доступ до ЗМІ був не однаковий для представників різних політичних сил. Також часто нас не допускали до ефірів, вимагали грошей. Деякі канали мали б зрозуміти, що ЧЕСНО не направлений на заробляння грошей, а на відродження демократії в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів не продає місця в списку, а обирає чесних і порядних - Чечетов

Інший координатор із міста Зоя Красовська наголосила, що втілювати критерії ЧЕСНО необхідно і на місцевих рівнях, створюючи розгалужену структуру.

Зараз ви читаєте новину «Волонтерство не розвинено через проплачені мітинги - ЧЕСНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі