неділя, 02 грудня 2012 04:48

"У нас є достойна кандидатура на посаду губернатора. Але все вирішить Президент" - екс-губернатор Вінниччини Микола Джига
6

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

"Нового губернатора на Вінниччині можна чекати під Новий рік" — про це Gazeta.ua повідомив колишній голова Вінницької облдержадміністрації, а тепер народний депутат і радник Президента Микола Джига.

"Головне, щоб новий губернатор був вінничанином, аграрієм, був досвідченим і чесним. І такий в нас є. Його кандидатуру ми й подали. І сподіваємось, що цю достойну кандидатуру підтримають. Але рішення все одно за Президентом", - зауважив.

На згадку про 2,5 роки губернаторства Миколи Джиги Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації підготував йому у подарунок альбом із фотографіями. В ньому колишній губернатор зображений в різних ситуаціях, з різними людьми, в різних обставинах.

"Це такий подарунок, який Ви вже нікому не  зможете передаровувати. Він тільки для Вас, і тільки про Вас", - зауважила при цьому директор Департаменту Світлана Василюк.

Присутній при передачі подарунку мер Вінниці Володимир Гройсман з цікавістю розглядав усі світлини. Зауважив, що це добра пам'ять про Вінниччину для Миколи Васильовича.

"Ого, який корнеплод!" - прокоментував фото, на якому Джига тримає великого буряка на фоні бурякового поля.

На титульній сторінці фотоальбому написані слова із пісні: "Веселья час и час разлуки готов делить с тобой всегда. Давай пожмем другу другу руки, и в долгий путь на долгие года". А в кінці фотоальбому слова іншої пісні: "Мир полон радости и счастья, но дом родной милей всего. И как приятно возвращаться под крышу дома своего".

Микола Джига народився у селі Яровому Шаргородського району Вінницької області.

Зараз ви читаєте новину «"У нас є достойна кандидатура на посаду губернатора. Але все вирішить Президент" - екс-губернатор Вінниччини Микола Джига». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі