вівторок, 27 листопада 2018 05:00

ВМС України прокоментували відео допиту росіянами українських військових

ВМС України прокоментували відео допиту росіянами українських військових
ВМС України пояснили відео з допитом українських військових. Фото: Кореспондент

Військово-Морські Сили України з розумінням ставляться до так званих свідчень наших військовослужбовців, незаконно захоплених Росією в Керченській протоці, адже методи роботи спецслужб РФ ні для кого не є секретом.

"У 2014 році в Криму частина наших людей побувала в катівнях ФСБ РФ і прекрасно розуміє тиск і заходи впливу, що окупанти здійснюють під час допитів", - повідомив прес-центр командування ВМС ЗС України.

У ВМС ЗС України підтвердили, що на відео українські військові.

"На відео - наші військові. Ми добре знаємо цих хлопців. Зараз вони зовсім інші, і кожен може побачити наслідки шаленого тиску на них. Але, це наші люди. Вони діяли законно, згідно з нормами міжнародного морського права і діючих договорів. Україна вживає всіх можливих зусиль для звільнення своїх синів з полону, в тому числі залучаючи до цього світове співтовариство ", - підкреслили командування ВМС ЗС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клімкін: Україна введе біометричний візовий режим з Росією

Раніше російські ЗМІ опублікували відео з захопленими українськими моряками, що містяться в порту анексованої Керчі. На відео вони зізнаються, що нібито порушили "територіальні води" РФ в морі.

Зараз ви читаєте новину «ВМС України прокоментували відео допиту росіянами українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі