вівторок, 30 січня 2024 19:36

Спецтема: Війна Росії проти України

"Він має закінчити своє існування" - Буданов прокоментував знищення Кримського мосту

"Він має закінчити своє існування" - Буданов прокоментував знищення Кримського мосту
Вигляд Кримського мосту після вибуху у липні 2023 року. Фото: скріншот

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов хоче вірити, що Кримський міст припинить існувати цього року.

Про це начальник ГУР сказав в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Палати йому немає чого, він має закінчити своє існування", - відповів Буданов на запитання телеведучих, чи палатиме цей ворожий об'єкт цього року.

"Бавовна (у тимчасово окупованому Криму. - Gazeta.ua] вже не зупиняється понад рік. Те, що її буде більше, - теж правда. Тому що наша промисловість теж нарощує обсяги. Міністерство стратегічних галузей промисловості значно наростило виробництво", - сказав начальник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До весни наступ росіян вичерпається повністю - Буданов

"Якщо б його (президента РФ Володимира Путіна. - Gazeta.ua) запитали 24 лютого 2022 року, чи готовий він воювати кілька років, то він би сказав "та ну, ви що". Але є об'єктивна реальність. Неприємні речі, на жаль, стаються для обох сторін", - сказав Буданов.

"Те, що це буде болісно (для Путіна. - Gazeta.ua), - ймовірно. Сказати, що його схопить припадок, - це не правда", - заявив начальник ГУР.

Торік у липні на Кримському мосту лунали вибухи. На фото було видно руйнування щонайменше одного прольоту.

Голова Служби безпеки України Василь Малюк повідомив, що руйнування мосту - одна з реалізацій СБУ. Міст атакували експериментальним морським безпілотником, який отримав назву "Морський малюк", розповів голова СБУ.

Зараз ви читаєте новину «"Він має закінчити своє існування" - Буданов прокоментував знищення Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі