субота, 26 жовтня 2013 02:51

Верховна Рада на початку листопада займеться удосконаленням прокуратури та виборів

Верховна Рада на початку листопада займеться удосконаленням прокуратури та виборів
Фото: www.epochtimes.com.ua

Верховна Рада може ухвалити закон про прокуратуру вже на наступному пленарному тижні, який триватиме з 5 по 8 листопада.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив голова парламенту Володимир Рибак.

За словами спікера ВР, народні депутати вже отримали висновки та рекомендації Венеціанської комісії щодо "прокурорського" законопроекту. Рибак спрогнозував, що на початку листопада він буде розглянутий.

Крім того, парламентарій назвав низку інших документів, які планується найближчим часом розглянути в стінах парламенту — це законопроекти про реформу виборчого законодавства, а також про створення Національного бюро розслідувань.

Нагадаємо, народні депутати також перенесли на наступний пленарний тиждень, який пройде з 5 по 8 листопада, розгляд трьох законопроектів про лікування засуджених за кордоном.

Як відомо, опозиційні фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", УДАР і Всеукраїнського об'єднання "Свобода" внесли на днях до Верховної Ради законопроект, що передбачає повну індивідуальну амністію для Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада на початку листопада займеться удосконаленням прокуратури та виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі