середа, 19 вересня 2012 17:52

"Вчора фактично вбивали людину" — помічник "бютівця" в реанімації

"Вчора фактично вбивали людину" — помічник "бютівця" в реанімації
andrievsky.kiev.ua

Напад на довірену особу кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції Максима Шкуро міг закінчитись вбивством людини.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на прес-конференції заявив Кандидат у народні депутати в окрузі № 222 від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Дмитро Андрієвський.

"Ми готові до жорсткої кампанії, до провокації для того, щоб запобігати фальсифікації, якої сьогодні бачимо безліч, і в тому числі, на моєму 222 окрузі. Але вчора відбувались події, які змушують нас звертатись до правоохоронних органів, до керівництва держави з тим, щоб захистили не тільки представників нашого штабу, наших активістів, а й громадян України, наших виборців, тому що вчора фактично вбивали людину", - розказав Андрієвський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: Побиття "бютівського" агітатора — справа рук Луцького

"Людина знаходиться сьогодні в тяжкому стані в лікарні (в м. Борисполі - Gazeta.ua), людина є керівником мого штабу", - додав він.

Крім того, кандидат в депутати сказав, що дізнавшись про напад, одразу на місце інциденту. "Це була сумна і важка картина Дуже багато крові людина втратила, ми його до лікарні доставили і він був у напівсвідомому стані", - згадав політик.

"Бютівець" задався питанням, якщо зараз відбуваються подібні напади, "то що ж буде в жовтні, під час виборів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада почала прямий терор "Батьківщини" - Турчинов

"Ми вимагаємо негайного розслідування. Ми звертаємося до правоохоронних органів, щоб було чітке прозоре розслідування цього інциденту. Ми звертаємося до міжнародних спостерігачів з тим, щоб також дали незалежну оцінку того, що відбувається в країні", - зазначив він.

Також Андрієвський висловив свою думку щодо вчорашніх нападів на агітаційні намети від опозиції:

"Вчора був напружений день. Кожен із наших двадцяти наметів потерпів нападу. Напад здійснювали молодики, які показували рішення суду. Це рішення, за якими завтра будуть закривати засоби масової інформації", - резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська мова - чужа теперішній еліті

За його словами, в рішенні сказано, що "суд забороняє ВО "Батьківщині"вести агітацію, законну агітацію".

Зараз ви читаєте новину «"Вчора фактично вбивали людину" — помічник "бютівця" в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі