середа, 19 вересня 2012 13:41

Влада почала прямий терор "Батьківщини" - Турчинов

Влада почала прямий терор "Батьківщини" - Турчинов
Олександр Турчинов: Їм мало політичних репресій проти своїх опонентів. Фото: politpressa.com

Напад на Максима Шкуро, довірену особу кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції, є ще одним підтвердженням того, що влада почала політичні репресії.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на прес-конференції заявив керівник центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов.

"Їм мало політичних репресій проти своїх опонентів, вони приймають закони, щоб розпочати репресії проти незалежних журналістів, вільної преси. Вони вже перейшли до стадії прямого безпосереднього терору до нашої політичної сили, проти Об'єднаної опозиції "Батьківщина", - сказав він.

Політик наголосив, що напад вчинили люди, які не боялися відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники заявляють, що влітку стався будівельний бум

"Хочу наголосити, що тільки через годину після виклику на місце події виїхала міліція, яка відмовилася подавати в розшук машину, яку бачили свідки", - наголосив Турчинов.

За його словам, після нападу на помічника нардепа від "Батьківщини" прокуратура спочатку відмовлялася порушувати кримінальну справу, кваліфікуючи це як дрібне хуліганство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садівникам і виноградарям наобіцяли більше 1 мільярда гривень підтримки

Турчинов нагадав, що коли одна з активісток просто відрізала стрічку з вінка, покладеного президентом Віктором Януковичем, то це не вважалося дрібним хуліганством.

Нагадаємо, 18 вересня було скоєно напад на Максима Шкуро - начальника штабу кандидата в депутати Об'єднаної опозиції Дмитра Андрієвського і його довіреною особою.

Зараз ви читаєте новину «Влада почала прямий терор "Батьківщини" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі