субота, 16 березня 2013 17:40

"В Україні потрібно підняти градус революційності" — Тягнибок

"В Україні потрібно підняти градус революційності" — Тягнибок
Олег Тягнибок Фото: ru.tsn.ua

Опозиція потребує підтримку людей, аби виступити проти Віктора Януковича. Про це Gazeta.ua повідомив лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

"Проти Януковича без підтримки людей ми виступити не можемо. Тому треба піднімати градус революційності в суспільстві", - заявив він.

"В опозиції маємо 180 мандатів. Це замало, щоб приймати важливі рішення у Верховній Раді. І тому нам потрібно не одна-дві, навіть не десятки тисяч, а сотні тисяч людей під парламентом. Тоді можна буде говорити про продуктивний законотворчий процес. Це буде ще й профілактика, якщо дехто захоче знову змінити щось в Конституції. Потрібно, щоб влада зважила на них і підтримала законопроекти, які ми подали. Тільки спільних з Арсенієм Яценюком і Віталієм Кличком ми подали 30. А ще кожна партія висувала свої", - сказав він.

Великим успіхом вважає внесені зміни до регламенту.

"Останнім часом не було жодного депутата, який би виступав російською. Це теж досягнення. Навіть Чечетов говорить українською. Якось вжив русизм, думали вже знову на російську перейшов. То наші хлопці рвались в бій. Думаю, що всі наші дії впливають на ситуації у Раді. Якби ми не дали по шарабану Топаловим, то зараз тушок було б вже зо 50, не менше", - розповів політик.

Підтримка опозиції народом має величезне значення у теперішній ситуації.

"Влада через контрольовані засоби масової інформації оббріхує нас, очорняє всі наші дії. Якщо влада витрачає на це ресурси, значить, боїться нас. А це добре. Іноді читаємо один про одного — "Ого! То він ось що каже!". Але і я, і Яценюк, і Кличко прекрасно розуміємо, що це провокації. Ми гуртуємось, і люди мають гуртуватись. Щоб бути готовими вийти на боротьбу з режимом Януковича", - додав Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «"В Україні потрібно підняти градус революційності" — Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі