вівторок, 15 серпня 2023 11:43

У Раді пропонують декриміналізувати порно

У Верховній Раді пропонують легалізувати порнографію.

Розпочався підпис під законопроєктом про декриміналізацію порнографічного контенту, повідомив депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк. Документ планують зареєструвати вже цього тижня.

"Законопроєктом пропонують переглянути дію двох статей Кримінального кодексу: одна стосується ввезення, виробництва та поширення порнографії, а інша організації так звоних місць розпусти. Статті пропонують викласти у новій редакції, аби залишити покарання лише за поширення порнографічного контенту без згоди особи, яка у ньому зображена, та за поширення порнографії серед неповнолітніх", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка організувала бізнес на порно з малолітніми доньками

Автори ініціативи наголошують, що запропоновані ними зміни жодним чином не стосуватимуться поширення чи виробництва дитячої порнографії.

Автор: t.me/yzheleznyak
  В Україні пропонують легалізувати порнографію
В Україні пропонують легалізувати порнографію

Влітку торік петиція із закликом легалізувати еротику та порно на території України набрала необхідні 25 тис. підписів на сайті Офісу президента. Згодом представники "Офісу ефективного регулювання BRDO" опублікували відкрите звернення, у якому також виступили за декриміналізацію порно. Звернення підписали 91 громадська організація та фізична особа.

Зараз ви читаєте новину «У Раді пропонують декриміналізувати порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі