понеділок, 14 червня 2010 10:38

У НУ-НС сумніваються, що Ющенко поступиться місцем Наливайченку

У НУ-НС сумніваються, що Ющенко поступиться місцем Наливайченку

"Нунсівець" Андрій Парубій сумнівається, що екс-глава СБУ Валентин Наливайченко очолить партію "Наша Україна".

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"На останній раді партії Ющенко сказав, що буде залучати до нашої політичної сили авторитетних впливових людей з правого патріотичного середовища. Я думаю він мав на увазі і Наливайченка у тому числі. Але, що стосується головування в партії, то це виглядає сумнівно", - сказав "нунсівець", коментуючи інформацію про можливе призначення Наливайченка на керівну посаду в партії.

"Швидше за все, мова може йти про долучення цілої низки відомих знаних політиків до політичної сили, аніж про її очолення", - додав він.

Парубій також сказав, що Віктор Ющенко навряд чи збирається йти з політики і поступатися лідерством у "Нашій Україні".

"У мене немає відчуття того, що Віктор Ющенко хоче відійти з активної політики, - зазначив "нунсівець". - Можливо якісь версії у когось і є, але сказати, що вони близькі до реалізації дуже складно".

Нагадаємо, що у ЗМІ з'явилася інформація про те, що екс-глава Служби безпеки Валентин Наливайченко очолить "Нашу Україну". І на місцеві вибори партія піде вже під його головуванням. Нібито кандидатуру Наливайченка просуває Микола Оніщук.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС сумніваються, що Ющенко поступиться місцем Наливайченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі