четвер, 23 лютого 2012 16:38

У БЮТі сумніваються, що Рада виконає резолюцію ПАРЄ

У БЮТі сумніваються, що Рада виконає резолюцію ПАРЄ

"Бютівець" Андрій Шкіль вважає, що проект постанови опозиції про виконання резолюції ПАРЄ має мало шансів на ухвалення парламентом.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

Політик наголосив, що депутати мають у п'ятницю розглянути дві постанови з цього питання. "Я думаю, що завтра більшість буде голосувати за постанову голови делегації у ПАРЄ Івана Попеску. Там записано: взяти до уваги резолюцію. А в опозиційному проекті постанови – виконати її. Але ж влада і так до уваги взяла ці рекомендації. Вони просто продублювали. Тобто спонукати до виконання ніхто не буде", - зауважив Шкіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче почути від Грищенка, коли Україна виконуватиме резолюцію ПАРЄ

За словами депутата, опозиція хоче примусити парламент розглянути обидві постанови по повній процедурі. "Ми хочемо побачити аргументи їхньої сторони. Але все одно будемо пропонувати прийняти постанову Попеску за основу. Щоб потім внести в неї поправки. Але ж вони хочуть відкласти це у довгий ящик", - зазначив він.

Нагадаємо, у своїй резолюції ПАРЄ рекомендувала Україні зняти обвинувачення в перевищенні влади й зловживанні владою з колишніх вищих чиновників і забезпечити їх участь у виборах Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі сумніваються, що Рада виконає резолюцію ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі