вівторок, 24 травня 2022 09:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Усьому є ціна" - Зеленський пояснив, чи реально забрати назад Крим та окуповані території

"Усьому є ціна" - Зеленський пояснив, чи реально забрати назад Крим та окуповані території
Президент України Володимир Зеленський заявив, що повернення Криму і окупованих територій він коментувати не може. Фото: Офіс президента

Декілька днів тому голова української військової розвідки генерал Кирило Буданов сказав, що Росія програє і Україна забере назад усі тимчасово втрачені території. І зробить це тільки силою, оскільки немає іншого способу.

Президент України Володимир Зеленський пояснив, чи реально забрати назад Крим та решту окупованих територій. Про це він сказав під час розмови в Українському домі в Давосі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін полоненими на Донбасі: Зеленський закликав партнерів тиснути на РФ

Відповідаючи на запитання, чи погоджується він із генералом Будановим, Зеленський відповів, що йому подобається генерал Буданов і він поважає його думку.

"Я завжди погоджуюся із професіоналами", - сказав президент.

Також Зеленський пояснив, чи реалістичний намір забрати назад Крим і чи здійсненний.

"На сьогодні, я впевнений, що це сотні тисяч убитих військових з нашого боку. Я не рахую людей з іншого боку, з боку ворога. З нашого боку - це сотні тисяч убитих. Пан Буданов - це професійна людина. Ви знаєте, я деякі речі не повинен коментувати", - заявив він.

Зеленський додав, що Буданов провів зі своїми підлеглими серйозну операцію, яка була в Афганістані. І зараз він займається важливими операціями, про які президент не готовий говорити.

"Дійсно, я думаю, що він і сам міг би повернути ту чи іншу територію. Але це його сміливість, це його впевненість, і я дуже радий, що такий дух у наших військових. Це найголовніше. Його не можна втратити, і вони його не втрачають. Але ціна, всьому є ціна..." - підсумував Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський заявляв, що найближчі тижні війни проти Росії будуть складними. Він зазначив, що найтяжча бойова ситуація нині - на Донбасі. Бахмут, Попасна, Сіверськодонецьк - на цьому напрямку окупанти зосередили найбільшу активність на цей час. Вони влаштували там бійню й намагаються знищити все живе. Буквально. Ніхто не руйнував Донбас так, як роблять це зараз російські військові.

Зараз ви читаєте новину «"Усьому є ціна" - Зеленський пояснив, чи реально забрати назад Крим та окуповані території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі