четвер, 25 жовтня 2012 12:21

Усі зустрічі Азарова з простими людьми - зрежисовані - активіст

Усі зустрічі Азарова з простими людьми - зрежисовані - активіст
Фото: ipress.ua

Не вірю, що між простою людиною і нинішніми президентом чи прем'єром може відбутися непоказушний діалог. Про це Gazeta.ua заявив активіст громадянського руху "Відсіч" Дмитро Карпій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв карати владу на місцях, якщо вона перешкоджатиме спостерігачам на виборах

"Коли на зустріч до прем'єра Миколи Азарова пустили нормальних людей - працівників Запорізького автозаводу, то одразу ж виявилося, що він не знає, яка справжня зарплата в українців. Справа в тому, що перед виборами влада постійно торочить про покращення, щоб набити собі рейтинг. Ці розповіді знімають, показують на камеру, транслюють по телеканалах. У людей складається враження про те, що це правда. Бо якщо декілька разів людині сказати, що вона - дурень, вона почне так думати. Утім, на тій зустрічі вийшла помилочка. Спектакль не вдався. Люди почали сміятися. Тож, наступного разу оточення Азарова зробить все, щоб такого не допустити", - вважає активіст.

За його словами, не всі виборці розуміють, що їм нахабно брешуть. Головне, щоб можновладцям ніхто не заперечував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охорона Азарова розбила телефони журналістці та громадському активісту

"Нещодавно Азаров приїжджав у Бровари, де я мешкаю, Він мав відвідати ярмарок, але не пішов туди. У кінотеатрі "Прометей" у нього була зустріч з ніби-то "освітянами". Справжніх освітян приїхало дуже мало. В основному були проплачені люди. Це 200-300 людей  з кислими мордами. Охорона Азарова і невідомі люди кремезної статури, яких я називаю "братками", нападали на активістів, які роздавали листівки проти Партії регіонів. Трьом журналістам, які це намагалися знімати, розбили телефони. Міліція на це ніяк не реагувала. Там було присутнє все керівництво міста і району, яке також мовчки спостерігало за всім, що відбувається", - наголосив Карпій.

Нагадаємо, Микола Азаров вступив у словесну перепалку із співробітником Запорізького автозаводу через те, що той отримує на 2000 гривень менше, ніж "належить".

Зараз ви читаєте новину «Усі зустрічі Азарова з простими людьми - зрежисовані - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі