пʼятниця, 12 серпня 2011 16:24

Ющенко не чіпатимуть, бо досить Тимошенко?

Ющенко не чіпатимуть, бо досить Тимошенко?

Колишнього президента Віктора Ющенка не притягнуть до кримінальної відповідальності у зв'язку з "газовими контрактами" Юлії Тимошенко, і він не опиниться поруч із екс-прем'єром на лаві підсудних.

Таку впевненість у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Сергій Таран.

"Цього (затримання Ющенка - ред.) ніколи не станеться, тому що вже сама справа Тимошенко отримала достатньо міжнародного резонансу, в тому числі і в середині країни", - пояснив експерт.

Політолог вважає, що влада просто не піде на притягнення до відповідальності Ющенка, з прізвищем якого пов'язаний Майдан 2004 року.

Крім того, говорячи про призначення Віктором Януковичем "нашоукраїнця" Юрія Павленка уповноваженим з прав дитини, Таран зауважив, що такий крок свідчить про те, що цінність будь-яких партій в Україні зараз втрачає сенс.

"Після конституційних змін основним питанням стало наближення до Адміністрації президента та його оточення. А хто до якої партії належить, це вже не має значення. Це, до речі, стосується і Партії регіонів. Тому партійні кордони зараз зникають", - пояснив політолог.

За його словами, також має невелике значення й те, чи піде з "Нашої України" Павленко.

"Ви подивіться, яка партійність була у голови Нацбанку Арбузова", - нагадав Таран.

Слід зазначити, що Сергій Арбузов з 2005 року був членом партії Віктора Ющенка "Наша Україна".

Нагадаємо також, що президент Віктор Янукович призначив члена політичної ради "Нашої України" Юрія Павленка уповноваженим глави держави з прав дитини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не чіпатимуть, бо досить Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі