пʼятниця, 12 серпня 2011 14:57

Ющенка можуть призначити міністром культури – політолог

Ющенка можуть призначити міністром культури – політолог

Призначення Уповноваженим з прав дитини не зіпсує кар'єру Юрію Павленку.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Йому ж ще треба йти на парламентські вибори. А зараз адміністративний ресурс, а не політичні погляди, вирішують долю кандидата в нардепи. Так він отримує поки що п'ятидесятивідсоткову гарантію, що пройде по мажоритарці десь у себе в Житомирській області", - зазначив він.

Експерт наголосив, що призначення Павленка – це результат домовленості Віктора Януковича та Віктора Ющенка.

"У колишнього президента четверо дітей. "Донецькі" могли спеціально придумати таку посаду, щоб Павленко піклувався про них. Він хоче працювати у владі. Це говорить про те, що йому все одна, яка вона. Йому подобаються чорна машина, кабінет та секретарка", - пояснив Небоженко.

За його словами, Уповноважений з прав дитини повинен мати зв'язки з усіма грантовими організаціями, які займаються цією проблематикою. "Це призначення – те саме, що зробити балерину керівником союзу шахтарів в Луганській області. Краще б вони дали йому роботу адміністративного плану. "Регіонали" показують, на що всі "помаранчеві" - зрадники, і на що вони ще здатні в своєму падінні. Якщо так далі піде, Віктора Ющенко буде призначено міністром культури", - зауважив політолог.

"Але це не знімає проблеми, що "регіонали" зроблять з Ющенка головного свідка у справі Юлії Тимошенко. Інакше вони її не зможуть засудити", - додав він.

Нагадаємо, що напередодні президент України Віктор Янукович призначив Юрія Павленка Уповноваженим з прав дитини

Зараз ви читаєте новину «Ющенка можуть призначити міністром культури – політолог ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі