пʼятниця, 04 березня 2022 19:00

"Українська армія вас б'є у хвіст і гриву" - Ющенко звернувся до московсько-фашистських орків

"Українська армія вас б'є у хвіст і гриву" - Ющенко звернувся до московсько-фашистських орків
Перша армія світу - українська, заявив Ющенко. Фото: Facebook-сторінка

"Доблесні" російські солдати –"асвабадітєлі" сьогодні ходять по українських селах, від хати до хати, як биті пси. Випрошують і клянчать "яйко млеко", бо закінчилась за сім днів навіть та смердюча, прострочена на сім років провізія, видана російським Воєнторгом.

Про це написав у Facebook третій президент України Віктор Ющенко.

Він написав звернення "до росіян які читають і безумовно до орків, які принесли геноцид українській нації".

"Сьогодні дев'ятий день, як московсько-фашистські орки осипали Україну "ласкою та асвабажденієм".

Позавчора уряд РФ вперше за час російсько-української війни визнав кількість вбитих - 400 солдат. Це не правда. Їх набагато більше - додайте 0 і помножте на 3!

Гидко мені дивитися, як російські окупанти мародерствують і змітають із торгових полиць продуктових магазинів Запорізчини, Сумщини, Херсонщини – продукти харчування, призначенні для потреб населення.

Такої зневаги до свого солдата не знає жодна армія світу!!! Тезис великого м'ясника Другої Світової – "Баби еще нарожают" - безжалісно живе сьогодні у вищому керівництві армії і держави РФ, хоча на календарі вже давно XXI сторіччя.

Чомусь більшість або, принаймні, багато з 200-от військово-полонених представляють околиці Росії. Я гадаю, не всі з них пальцем можуть показати на географічній чи політичній карті, де знаходиться Україна, яку вони прийшли захоплювати… Хлопці кайтесь – це не ваша війна", - написав третій президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путіну світить від 30 років до довічного" - юрист-міжнародник

На всіх українських фронтах російські орки втратили: 251 танк, 939 бронемашин, 335 автотехніки, 105 артилерійських систем, 60 ППМ, 33 літака, 37 гелікоптерів, 97 гармат, 50 реактивних систем залпового вогню, нагадав.

"Ці цифри є співставними "а можливо навіть кратно співставлені" з втратами СРСР в одній із великих броне-танкових битв часів Другої Світової в липні 1943р. під Прохорівкою (втрачено 500 танків і артилерійських САУ). Сьогодні по всій Україні палає російська бронетехніка. Причому палає, як солома у серпні.

Після Другої Світової світ живе під гаслом – "Пам'ятаємо і не забудемо", а РФ – "Можем повторить".

Ну що ж – ви можете повторити… але тільки смерть і зло, - світло світу не за вами і ви його ніколи не повторите.

Ми його повторимо разом із усім світом.

Ви дуже часто повторюєте, що ваша армія найкраща у світі. Ви дійсно і сьогодні так думаєте? Це правда?

Тоді ж яка у табелі боєздатності світу – українська армія, яка вас б'є у хвіст і гриву?

ПЕРША!!!

Ми дійсно перша армія світу. Тому що Міць і Силу армії вимірюють в першу чергу не кількістю танків, а силою Духу!!!", - написав Віктор Ющенко.

За вісім днів повномасштабної агресії РФ проти України українські воїни знищили 9166 російських окупантів.

Зараз ви читаєте новину «"Українська армія вас б'є у хвіст і гриву" - Ющенко звернувся до московсько-фашистських орків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі