пʼятниця, 29 вересня 2023 07:42

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського прокоментували вибухи в Росії

У Зеленського прокоментували вибухи в Росії
Удари по РФ завдають самі росіяни з території своєї країни. Фото: t.me/kurskadm

Удари по об'єктах ворога у Російській Федерації завдають росіяни, які знаходяться на території своєї ж країни.

По території Росії "працюють" громадяни самої Росії, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вони знаходяться на території Росії. Мережа достатньо активна та ефективна, ми самі це бачимо. І Курську область бачимо, і Бєлгородську область бачимо. Постійно збільшується кількість ефективних дій і щодо військових об'єктів, і щодо критичних об'єктів", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будуть наростати: у Зеленського прокоментували панічні настрої в Криму

Подоляк також натякнув, що кількість подібних інцидентів на території РФ лише збільшуватиметься.

"Росія повинна усвідомити, що це двостороння гра. Цей рік для неї вже суттєво відрізняється від минулого", – додав радник керівника Офісу президента.

Останніми місяцями на території РФ побільшало вибухів і пожеж. Вони все частіше стаються на військових об'єктах, аеродромах чи у портах. У російському Курську в ніч проти 29 вересня прогриміли потужні вибухи. Росіяни вже заявили про атаку дронів і роботу протиповітряної оборони.

На світанку 25 вересня у російському Курську знову прогриміли вибухи.

У російському Курську 24 вересня двічі за день сталася атака безпілотників. Український безпілотник уранці атакував будівлю Федеральної служби безпеки (ФСБ) у Курську. Другий дрон влучив у нафтопереробний завод поблизу місцевого аеродрому.

Другий вибух у Курську пролунав через кілька годин після першого. Влада міста заявила, що інформація про ще один збитий безпілотник нібито не відповідає дійсності.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського прокоментували вибухи в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі