вівторок, 26 березня 2019 14:05

У прокуратурі повідомили про "улов" перед виборами

Слідчі столичної прокуратури оголосили підозру громадянці, яка організувала анонімне фінансування однієї з партій на 2,2 млн грн.

Жінка, враховуючи заборону на внески для партій анонімними особами, вступила в змову з керівником відділення одного з українських банків, повідомляють у прокуратурі міста Києва.

Банківський співробітник, використавши службове становище, забезпечила незаконне оформлення платежів і підбір осіб, від імені яких провели незаконні банківські операції.

 

Щоб приховати походження коштів, підозрювана внесла 2,2 млн грн використавши персональні дані 15 громадян. При цьому, не вказала себе власником коштів і їх платником.

 

Жінці оголошено підозру за статтею "порушення порядку фінансування політичної партії, передвиборної агітації".

Також вирішується питання оголошення підозри керівнику відділення банку.

У прокуратурі поки не називають партію і назву фінансової установи.

Водначас, сайт "Українська правда" повідомляє, що йдеться про ВО "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС повідомили про масовий підкуп на користь "провладного кандидата"

Раніше журналісти "Наші гроші з Денисом Бігусом" повідомили, що партія "Батьківщина" Юлії Тимошенко отримує мільйони гривень від фейкових донорів. Зокрема одна з касирок магазину перерахувала партії 1,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «У прокуратурі повідомили про "улов" перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі