понеділок, 19 вересня 2011 08:29

У "Нашій Україні" знайшли формулу прозорих газових відносин з ЄС

У "Нашій Україні" знайшли формулу прозорих газових відносин з ЄС

Країни Європейського Союзу мають купувати російський газ на східному кордоні України.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це сказав голова політради партії Валентин Наливайченко.

"У нових українських політиків є серйозна пропозиція, як знищити політичну газову корупцію на нашій території. Наша пропозиція - перенести пункти контролю за постачанням газу із західного кордону України на українсько-російський кордон", - заявив Наливайченко.

Таким чином, за його словами, країни-члени ЄС будуть здійснювати купівлю російського газу на східному кордоні України, а не західному, як це є сьогодні.

Політик пояснив, що такий проект дозволить зробити процес транспортування газу прозорим, захистить Україну від безпідставних звинувачень у присвоєнні російського газу, а отже посилить міжнародну довіру до позиції нашої країни як транзитера.

"У такий спосіб раз і назавжди вирішиться питання, що не краде Україна газ, а відповідально ставиться до транзиту і разом з ЄС робить реальний крок до європейської інтеграції", - підкреслив Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" знайшли формулу прозорих газових відносин з ЄС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі