четвер, 30 березня 2006 15:33

У Криму незгодні з результатами голосування

У Криму деякі політичні сили виступають проти результатів виборів. Вони заявляють про фальсифікації і порушення під час підрахунку голосів. Водночас кримська прокуратура розслідує причини повільного опрацювання бюлетенів.

Майданчик перед Верховною Радою Криму зайняли 150 наметів. Їх звозять з усієї АРК. Це ті партії та блоки, які програли вибори до парламенту автономії або ж подолали бар"єр у 3%, але вважають результати підрахунку сфальсифікованими.

Представники 16 партій, серед них НДП, Блок Тимошенко, Соцпартія та НСНУ, заявляють, що вибори проходили із системними порушеннями. Голоси на їхню підтримку масово  зараховувалися на користь Партії Регіонів та партії "Русскій блок". Вони у Криму йшли в одному виборчому списку. 

На площі Леніна безстрокову акцію почали і комуністи. Вони теж розбили наметове містечко.

Всі учасники громадянської непокори в Криму вимагають перерахувати бюлетені і встановити справжні результати виборів депутатів не лише кримського парламенту, а й Верховної Ради України та місцевих рад.

Представник президента України в Криму створив робочу групу із представників силових відомств, щоб перевірити скарги учасників акцій протесту, пише Partorg.com.

Зараз ви читаєте новину «У Криму незгодні з результатами голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі