пʼятниця, 06 вересня 2024 10:20

У ДБР висловились про "смерть" Шуфрича

У ДБР висловились про "смерть" Шуфрича
Нестор Шуфрич у порядку. Фото: УП

Народний депутат від забороненої ОПЗЖ Нестор Шуфрич не помер.

Його справу передано до суду, сказала радниця зі стратегічних комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Наскільки мені відомо, ми уточнювали це у слідчих безпосередньо, що насправді він живий, з ним усе буде гаразд. Можливо, оцінюємо це як реакцію на стрес. Тому що цього тижня до суду направлено справу про державну зраду чинного народного депутата та його помічника", - вказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ветеран Збройних сил РФ" та колекція російських кітелів – що знайшли у Шуфрича і чим він запам'ятався в політиці

Шуфричу та його помічникові інкримінується фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади і зміни меж територій державного кордону України. Нардепа обвинувачують у державній зраді.

"Власне, можливо дійсно здоров'я трішки підводить. Але наразі мені відомо, що це відбувалися підготовчі засідання, тому що вже починається суд. І підозрюваний став уже підсудним безпосередньо. Все добре. Все буде добре", - підсумувала Сапьян.

Печерський районний суд Києва під час підготовчого засідання у справі народного депутата від забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Нестора Шуфрича і його експомічника В'ячеслава Черепаня погодив виклик лікарів до суду через нібито погане самопочуття Шуфрича.

Зараз ви читаєте новину «У ДБР висловились про "смерть" Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі