понеділок, 16 вересня 2024 05:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський прокоментував заяви Трампа щодо швидкого завершення війни в Україні

Зеленський прокоментував заяви Трампа щодо швидкого завершення війни в Україні
Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяви Дональда Трампа щодо швидкого завершення війни. Фото: Кореспондент

Кандидат у президенти Сполучених Штатів від Республіканської партії Дональд Трамп неодноразово заявляв, що йому під силу завершити війну в Україні.

Президент Володимир Зеленський вважає, що це просто передвиборчі месседжі в передвиборчий період. Інколи вони зовсім нереалістичні, розповів він в інтерв'ю журналісту Фаріду Закарії на CNN.

"Я на сьогодні не можу цього зрозуміти, бо не знаю деталей, що Дональд Трамп має на увазі, і що це означає. Тому я думаю, що меседжі можуть тривожити нас, увесь наш народ, звісно", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про свій план перемоги

Він також пригадав телефонну розмову з Трампом, яка відбулася два місяці тому.

"Він сказав, що дуже нас підтримує. В нас була гарна розмова. Він буде нас підтримувати. Він розуміє, як важко вижити під час війни. Він зробить все, щоб зміцнити Україну. Маю на увазі - це чудово, що все звучить саме так", - розповів президент.

План перемоги України є стратегічним, заявив Зеленський на зустрічі Ялтинської Європейської стратегії.

Він планує поділитися цим планом із президентом США Джо Байденом, а також обома кандидатами у президенти - Камалою Гарріс і Дональдом Трампом та з американським Конгресом.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський прокоментував заяви Трампа щодо швидкого завершення війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі