вівторок, 27 лютого 2024 08:45

Спецтема: Війна Росії проти України

У Байдена зробили заяву щодо допомоги Україні

У Байдена зробили заяву щодо допомоги Україні
Представник президента США заявляє, що ЗСУ мають потенціал для перемоги, а тому потребують озброєнь. Фото: pixabay.com

Російський диктатор Володимир Путін виграє кожного дня, поки Палата представників Сполучених Штатів Америки відкладає ухвалення нового пакету допомоги для України.

ЗСУ мають потенціал для перемоги, заявив радник американського президента з національної безпеки Джейк Салліван, пише The Guardian.

"Зараз реальність така, що Путін виграє кожного дня, поки Україна не отримує ресурси, яких потребує. Двопартійна більшість у Палаті представників готова ухвалити пакет допомоги для України, якщо той дійде до обговорення", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ера миру в Європі скінчилася - Кулеба

ЗСУ потребують озброєнь. Якщо Україна матиме необхідні інструменти, то зможе відвоювати більше окупованих РФ територій.

"Зрештою, Україна все ще має потенціал, якщо ми надамо їй інструменти та ресурси, необхідні для перемоги у цій війні", - сказав Салліван.

У вівторок президент США Джо Байден зустрінеться з лідерами Конгресу. Він обговорить питання допомоги Україні й голосування щодо фінансування роботи уряду.

Байден запросив спікера Палати представників Майка Джонсона, лідера демократів у Палаті Хакіма Джефріса, лідера демократів у Сенаті Чака Шумера та лідера республіканців Мітча Макконела.

Зустріч запланували напередодні повернення Палати представників до роботи 28 лютого.

Зараз ви читаєте новину «У Байдена зробили заяву щодо допомоги Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі