вівторок, 30 квітня 2013 18:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко відчула повноту щастя, бо "вже морально вільна"

Тимошенко відчула повноту щастя, бо "вже морально вільна"
Фото: kontrakty.ua

Екс-премєр Юлія Тимошенко переконана, що позбавлення її волі - "особистий злочин Віктора Януковича".

"Політична мотивація мого арешту, яку визнав Європейський суд з прав людини, доводить, що всі інші кримінальні справи проти мене, заяви прокурорів та абсурдні обвинувачення - незаконні, неправдиві і несправедливі", - написала вона в своїй заяві, передає прес-служба "Батьківщини".

"Позбавлення мене волі - особистий злочин Віктора Януковича, бо кожен знає, що команду чинити наді мною беззаконня та насилля давав персонально він", - наголосила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євросуд не врахував більшість скарг Тимошенко - міністр юстиції

Також вона наголосила, що Європейський суд з прав людини, підтвердивши по відношенню до неї порушення 18 статті "Конвенції з захисту прав та основоположних свобод людини", "фактично визнав мене політичним в'язнем. В Україні, на жаль, глибокі традиції політичних переслідувань".

Окрім того, вона сказала, що не знає, як вчинить Янукович після цього рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кличко чекає, доки влада дозріє і впаде йому в долоні" - політолог Бушанський

"Але після рішення Європейського суду я вже морально вільна. Вільна, незважаючи на всі їхні грати, камери, мури, паркани і затоновані вікна. Тепер тільки питання  часу, коли я зроблю крок за межі в'язниці. Сьогодні я відчуваю всю повноту щастя людини, яка здобула політичну та юридичну реабілітацію. Дякую всім, хто зробив це можливим", - резюмувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відчула повноту щастя, бо "вже морально вільна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі