пʼятниця, 12 серпня 2011 14:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не замовляла Щербаня - бютівець

Тимошенко не замовляла Щербаня - бютівець

Причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня - це наговір на людину, яка ніякого відношення до цього злочину не має.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

Політик, зокрема, зауважив, що перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін за подібні заяви мав би понести відповідальність.

"Він без суду та слідства забруднив людину якимись підозрами. Не може людина з вищою юридичною освітою вести себе так, якщо він цю освіту здобув, а не купив", - пояснив Бондаренко.

За словами бютівця, відомо, що проти Юлії Тимошенко будуть виставлятись "нові абсолютно абсурдні звинувачення".

"Тому що звинуватити колишнього прем'єра в тому, що вона виплатила пенсії, могла зробити тільки та влада, яка не має будь-яких інших звинувачень. Тільки влада Януковича може звинуватити Тимошенко за те, що вона купила машини, а сам він через день купує вертольоти і майданчики для них будує, всеукраїнські ралі організовує на джипах", - наголосив нардеп.

На його переконання, подібне могли зробити люди, які втратили будь-яку совість і цинічно звинувачують іншу людину у тому, в чому не можна звинувачувати.

"Те саме стосується справ десятилітньої і більшої давності, зокрема, вбивства Щербаня. Якщо така інформація була, то треба було її розслідувати, а не в'язати тепер до Юлії Володимирівни цей бруд, який вже давно перегнив на смітнику історії завдяки тому, що ні Кучма, ні всі інші після нього не приділили уваги цій справі", - резюмував Бондаренко.

Нагадаємо, перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін заявив, що Генпрокуратура вважає Юлію Тимошенко причетною до вбивства Євгена Щербаня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не замовляла Щербаня - бютівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі