четвер, 12 листопада 2009 18:45

Тимошенко через газету навчить роздавати землю

Тимошенко через газету навчить роздавати землю

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила підготувати спеціальний випуск "Урядового кур"єра" з роз"ясненням нового порядку видачі земельних актів.

Про це вона заявила сьогодні в Житомирі, підводячи підсумки засідання Державного комітету України з земельних ресурсів, присвяченого питанням видачі державних актів на землю.

Як передає кореспондент, Тимошенко відзначила: "Ми домовилися про те, що зробимо спеціальний випуск "Урядового кур"єру" посиленим тиражем. Там будуть винесені основні питання, які виникають у людей і органів місцевого самоврядування і найближчим часом сформуємо такий спеціальний випуск. Також в цьому спеціальному випуску я просила б, щоб звернулися до сільських, селищних і міських голів, щоб вони зібрали людей і прямо по цій газеті провели навчання і своїх команд, і громадськості, безпосередньо общину проінформували про те, як ми працюємо і що ми робимо".

Тимошенко підкреслила, що "Урядовій кур"єр" - єдина газета, яка доходить в руки кожному сільському, селищному і міському голові.

Таке доручення Прем"єр-міністр сформувала після того, як під час засідання колегії кілька разів виникали питання від представників органів місцевого самоврядування щодо нового порядку видачі земельних актів, зокрема, як переоформляються акти, видані до 2002 року (До набуття чинності нового Земельного кодексу), а також як оформляються земельні ділянки, отримані за спадком

Окрім цього, Тимошенко доручила внести уточнення в ухвалу Кабміну про новий порядок видачі земельних актів так, щоб воно не вимагало додаткових роз"яснень.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко через газету навчить роздавати землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі