пʼятниця, 27 листопада 2009 16:02

Тернопільський ЄЦ просить Балогу підтримати на виборах Ющенка

Тернопільський ЄЦ просить Балогу підтримати на виборах Ющенка

Активісти "Єдиного Центру" на Тернопільщині переважною більшістю виступають за підтримку чинного президента Віктора Ющенка на президентських виборах.

Таку думку сьогодні висловили депутати Тернопільської обласної Ради, обрані від "Єдиного Центру", під час зустрічі з лідером партії Віктором Балогою, повідомила прес-служба "ЄЦ".

Як повідомляє партія, Балога продовжує серію регіональних поїздок, під час яких обговорює з колегами з місцевих організацій характер участі політичної сили у виборчій кампанії.

Під час тривалого обміну думками висловлювалися різні аргументи "за" і "проти" підтримки того чи іншого претендента на найвищу державну посаду. Партійці також посилалися на оцінки кандидатів, які висловлюють у розмовах мешканці містечок і сіл області. Зокрема, йшлося про серйозні претензії стосовно кандидатури Юлії Тимошенко.

"Серед наших однопартійців я не чув нікого, хто сьогодні готовий стати на бік прем"єра з президентськими амбіціями", - сказав голова Тернопільської обласної організації партії, заступник голови облради Сергій Тарашевський. Водночас, вказувалося і на те, що помітно зменшилася категоричність несприйняття мешканцями області Віктора Януковича.

За підсумками відвертої, активної дискусії єдиноцентристи зійшлися на тому, щоб рекомендувати керівним органам партії прийняти рішення про підтримку Ющенка, принаймні, у першому турі голосування.

"Мої однопартійці були достатньо переконливими, а їхня позиція - обґрунтована. Сьогодні зроблено широкий зріз думки тернополян, які завжди відзначалися високою політичною активністю. Це досить серйозний сигнал для партії", - відзначив Балога.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський ЄЦ просить Балогу підтримати на виборах Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі