четвер, 19 вересня 2013 11:42

"Свободівці" запевняють, що Леніна на Полтавщині руйнували не вони

"Свободівці" запевняють, що Леніна на Полтавщині руйнували не вони
Фото: censor.net.ua

"Свободівці" не руйнували пам'ятник Леніну у селі Петрівка Полтавської області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав "свободівець" Олександр Аронець.

Він повідомив, що група "свободівців" виїхала в Полтаву проводити "ідеологічний вишкіл". Дорогою їх затримала міліція і погрожувала зброєю.

"В Хоролі їх затримали "мєнти" і звинуватили у тому, що вони з особливим цинізмом і з явною неповагою до суспільства повалили пам'ятник Лєніну у селі Петракеївка, що за 20 км від Хоролу. Тут же мєнти стали погрожувати хлопцям пістолетами, що зафіксовано на відео, намагалися незаконно проникнути і обшукати машину", - написав "свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" зруйнували ще один пам'ятник Леніну

В повідомленні зазначається, що на місці пригоди присутні двоє нардепів.

"Їм на допомогу виїхали народні депутати Ігор Мірошниченко та Андрій Міщенко. Коли вони приїхали, то побачили, як мєнти вламуються у автомобіль. Вже після втручання депутатів, міліціонери почали діяти згідно закону", - зазначив Аронець.

"До повалення ми не маємо жодного відношення, однак дії невідомих патріотів підтримуємо. І те, що в машині є молоток і драбина нічого не означає. В такому випадку слід звинуватити всіх, у кого є драбина", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні парламенту комуніст Сергій Гордієнко повідомив, що вночі прихильники "Свободи" зруйнували пам'ятник Леніну у селі Петрівка Полтавської області.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" запевняють, що Леніна на Полтавщині руйнували не вони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі