пʼятниця, 22 липня 2011 18:32

Суддя Кірєєв потрапив у патову ситуацію

Суддя Кірєєв потрапив у патову ситуацію

Печерський суд відхилив клопотання захисту Юлії Тимошенко щодо оголошення перерви в засіданні суду.

Екс-прем'єр близько години вимагає від судді роз'яснити їй конкретні обставини її злочину.

Зі свого боку суддя Родіон Кірєєв продовжує перечитувати їй резулятивну частину обвинувального висновку зі звинуваченнями щодо перевищення влади та службових повноважень.

У свою чергу, один з адвокатів Тимошенко, Микола Сірий заявив, що захист готовий дати суду будь-який час для того, щоб той міг сформулювати обвинувачення.

"Ми готові піти на перерву на день, на місяць, на рік, щоб надати суду можливість відшукати подію злочину, яку доведеться назвати", - зазначив він.

"Ми готові чекати стільки скільки суд вважатиме за потрібне", - додав адвокат.

Нагадаємо, що раніше екс-прем'єр Юлія Тимошенко на запитання судді Кірєєва чи визнає вона свою провину назвала кримінальні справи проти неї політичними і додала, що процес керується з Банкової

Зі свого боку, суддя Родіон Кірєєв кілька разів попереджав Тимошенко про те, що її висловлювання свідчать про неповагу до суду.

"Шановна підсудна я нагадую, що вас вже двічі видаляли із зали судового засідання", - сказав суддя, попередивши про те, щоб в майбутньому зневага не повторювалася.

"Я стала на шлях виправлення", - пожартувала у відповідь Тимошенко.

На даний момент сторони не можуть знайти вихід з ситуації, головуючий суддя оголосив перерву на 15 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Кірєєв потрапив у патову ситуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі