неділя, 21 жовтня 2012 06:16

"Старого пса новим трюкам не вчать" — Ющенко про своє політичне майбутнє

"Старого пса новим трюкам не вчать" — Ющенко про своє політичне майбутнє
За словами екс-президента, у нас дуже мало часу. Ідеться про місяці Фото: tsn.ua

Найголовніше, що Віктор Ющенко має в житті - це п'ятеро здорових дітей і четверо здорових онуків. Про це колишній президент і лідер партії "Наша Україна" розповів у новому номері журналу "Країна".

"Коли говорити про політику, то старого пса новим трюкам не вчать. Я нічого не зміню з того, що роблю в українській політиці від 1993 року, коли став головою Національного банку. Свої цінності я нації показав. І не бачу альтернатив своєму курсові. Тож мені важко спілкуватися як з владою, так і з опозицією. Вони думають про малі речі – як кудись пробитися або посісти якусь посаду. Мене це не цікавить", - наголосив він.

За словами Ющенка, зараз ми перебуваємо в крихкій рівновазі між майже втраченим європейським курсом і ще не набутим азійським.

"У нас дуже мало часу. Ідеться про місяці. Або нас затягує ця чорна діра, а потім треба буде не одне покоління народити, щоб люди схаменулись. Або таки встигнемо на останню сходинку останнього вагона. Доленосна мить", - підкреслив екс-президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко заявив, що помилково призначив Луценка керівником МВС

Повне інтерв'ю з Віктором Ющенком читайте у журналі "Країна" № 40 (143) за 18 жовтня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Старого пса новим трюкам не вчать" — Ющенко про своє політичне майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі