вівторок, 12 березня 2019 14:07

Стала відома доля працівника СБУ, який брав хабарі у Гладковського

Стала відома доля працівника СБУ, який брав хабарі у Гладковського
У СБУ кажуть, що фігуранта журналістського розслідування звільнили 2 роки тому, зараз його судять. Фото: УНІАН

Співробітника Служби безпеки України Дмитра Москаленка, який фігурує у розслідуванні журналістів Bihus.info, затримали за підозрою у шахрайстві в 2016 році.

"Служба безпеки України послідовно очищає власні ряди від корупціонерів та зрадників. Не стала виключенням й справа щодо співробітника Головного управління СБУ у Києві та області Дмитра Москаленка, відкрита Генеральною прокуратурою за підозрою у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах або організованою групою", - повідомляють у прес-службі.

"У межах розпочатого ще у 2016 році кримінального провадження він був затриманий співробітниками підрозділу внутрішньої безпеки Служби спільно з Головною військовою прокуратурою. Відповідно до вимог законодавства 17 лютого 2017 року він був виведений у розпорядження на час досудового розслідування, під час якого СБУ надавало повне сприяння Генпрокуратурі у цій справі. На сьогодні цю справу вже розглядає суд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко віддав посаду Гладковського екс-кандидату в президенти

11 березня журналісти програми "Наші гроші" у розслідуванні про корупцію в оборонці розказали, що у Генпрокуратурі, Військовій прокуратурі, Службі безпеки України, Державній фіскальній службі та Національному антикорупційному бюро неодноразово відкривали кримінальні провадження – але вони гальмувалися. За це учасники корупційною оборудки пропонували хабарі.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома доля працівника СБУ, який брав хабарі у Гладковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі