вівторок, 12 березня 2019 13:39

Порошенко віддав посаду Гладковського екс-кандидату в президенти

Порошенко віддав посаду Гладковського екс-кандидату в президенти
Минулого тижня Кривонос знявся з виборів. Фото: facebook.com

Заступником секретаря Ради нацбезпеки та оборони призначений полковник ЗСУ і перший заступник командувача Сил спецоперацій Сергій Кривонос.

Про це повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на свої джерела в Адміністрації президента.

Кривонос керуватиме комісією з питань оборонної промисловості та військово-технічного співробітництва. Раніше цю посаду займав Олег Гладковський.

Інформацію про призначення Кривононса підтвердив у Facebook радник президента Юрій Бірюков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пішов на поступки, але вироку не буде: на що очікувати у справі Гладковських

Минулого тижня Сергій Кривонос зняв свою кандидатуру з участі у виборах президента. Він заявив, що у нинішніх умовах вважає недоцільною зміну верховного головнокомандувача ЗСУ.

4 березня президент Петро Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО. Журналісти програми "Наші гроші" стверджують, що його син Ігор Гладковський нібито організував постачання контрабандних російських деталей для української військової техніки. Олег Гладковський нібито отримував відкат від постачання комлектуючих для літаків за завищеними цінами. За даними ЗМІ, фігуранти схем заробили мінімум 250 млн грн за допомогою фірм-прокладок.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко віддав посаду Гладковського екс-кандидату в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі