четвер, 18 серпня 2011 12:56

Соцпартія обіцяє вивести на вулиці своїх "бійців"

Соцпартія обіцяє вивести на вулиці своїх "бійців"

Соціалістична партія України готує своїх активістів вивести на вулиці задля організації власних протестних акцій.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив член політради СПУ Василь Богачук.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, чи можлива участь у спільних акціях протесту Соцпартії та Комітету опору диктатурі, Богачук сказав: "До нас ніхто не підходив (від Комітету - ред.) і не звертався із пропозицією долучитись. Тому це питання не обговорювалось. Якщо пропозиція надійде, то будемо приймати якесь рішення".

Соціаліст відзначив, що СПУ виходить наразі із своєї внутрішньої кризи.

"Ми активно намагаємось вирішити усі проблеми, які виникли перед нами, і адаптовуємось до активного життя у суспільстві. У нас стільки невирішених питань", - зізнався політик.

Разом з тим, за його словам, Соцпартія бачить себе серед активних учасників опозиційних акцій.

"Так що ми будемо виходити на вулиці, піднімати людей і захищати їхні інтереси. Зокрема, ми готуємо зібрати свою раду громадських організацій: Спілку жінок, Спілку дітей війни, Спілку власників земельних майнових паїв та інші організації. Піднімемо проблеми, які існують сьогодні у суспільстві, визначимо пріоритети і будемо переходити до активних дій", - пообіцяв Богачук.

Як повідомлялося, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що Комітет опору диктатурі, створений на початку серпня опозиційними партіями і громадськими організаціями, подав спільну заявку на проведення масових акцій в День Незалежності, 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія обіцяє вивести на вулиці своїх "бійців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі